ASKERİ KIYAFET BEŞİKTAŞ

27.10.2016

Vatanını korumak için tarih boyunca mücadele etmekten bir an olsun vazgeçmeyen kaç millet vardır?

Kaç millet için askerlik kutsal sayılıp, silah onurla eş anlamlı kabul edilir?

Kaç toplumda, her bir asker öz oğul gibi benimsenir, öz evlat gibi sahiplenilir?

Kaç milletin gençleri ailesinden, sevdiğinden, memleketinden ayrı düşmek pahasına seve seve vatani görevi yerine getirmek için canla başla mücadele eder?

Muhtemelen çok az kişi için tüm bu soruların yanıtları anlam yüklü, cevapları göz doldurmaya yeterlidir…

Askam Tekstil olarak askerlerimizin fedakarlıklarına olan teşekkürlerimizi, onların tüm ihtiyaçlarını karşılamak üzere kaliteli hizmet sağlayarak ve askerliklerini rahat geçirmeleri için yüksek kaliteli askeri kıyafetler imal ediyoruz.

Military Clothings Turkey ve Askeri Kıyafet Beşiktaş Geniş Ürün Yelpazesi ile Hizmet Veriyor

Askeri kıyafet Beşiktaş denilince akla ilk gelen tekstil firması olarak askeri botlar, askeri çantalar , askeri eşofman , askeri kıyafetler , askeri t-shirt ve hücum yelekleri gibi ürünlerimizle yurt içinde ve yurt dışında askeri birimlerin A’dan Z’ye tüm ihtiyaçlarını karşılıyoruz.

Askeri birimler tarafından, askere yeni gidecek gençlere askerlik yapacakları dönem boyunca ihtiyaç duyabilecekleri tüm askeri tekstil ürünleri ile ilgili danışmanlık ve toptan satış hizmeti vererek, onları beklenmedik koşullarda bile hazırlıklı hale getiriyor ve kaliteli ürünlerimizle askerlikleri boyunca rahat olmaları adına bir nebze de olsa katkıda bulunuyoruz.

Görevi askerlik olan tüm Türk Silahlı Kuvvetleri personellerin ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarladığımız askeri kıyafetler, askeri botlar, askeri hücum yelekleri başta olmak üzere bütün askeri kıyafetlerimiz Beşiktaş'ta ki en kaliteli askeri ürünler arasında yer almaktadır.

Ürettiğimiz askeri kıyafetler zorlu koşullarda askerlik yapanların hayat kalitelerini arttırmak ve konforlarını mümkün olduğunca yükseltmek üzere en son teknoloji ile üretilen kumaşlardan yapılmış olup, sert hava koşullarından etkilenilmesini önlemek için tasarlanmıştır.

Görev sırasında giyilen ve askerlerin rütbelerine göre farklılaşan askeri kıyafetleri temin eden Askam Tekstil, farkını kalitesi ile ortaya koymaktadır. Türkiye genelinde ve İstanbul özelinde hem erkek hem de kadın askeri kıyafet seçenekleri sunan firmamız kuruluşundan bu yana kısa bir zaman geçmesine rağmen, sektörde adını duyurmayı başarmış ve dokuma kumaş satışıyla da hizmetlerini farklılaştırmıştır.

Askeri Kıyafet'te Güven, Kalite ve Çeşitlilik Bir Arada Sunuluyor

Askam Tekstil olarak marka bilinirliğimizi arttırmak ve markamıza duyulan güveni her daim en üst düzeyde tutmak için askeri kıyafet modelleri seçeneklerimizi mümkün olduğunca çeşitli tutuyoruz.

Askerlikle ilgisi olmayan kişilerin de askeri kıyafetlere olan ilgisinin farkındayız ve hedef kitlemizin geniş olmasının sorumluluğumuzu arttıran unsurlar arasında yer aldığının bilincindeyiz. “Askeri kıyafetler sadece askerler içindir” algısını değiştiren ürünlerimizle kamuflajlı kıyafetler giymek isteyen müşterilerimizin de taleplerine toptan satış ile yanıt veriyoruz.

Tümü

İLETİŞİM

Talatpaşa Mah. Pazar Yolu Cd. No:2/19
+90 (212) 603 04 24 +90 (542) 748 47 37
[email protected]