ASKER ELBİSESİ

01.04.2017

Rüyada asker kıyafeti görmek, rüyayı gören kişinin bir nevi aile ile ilgili ve iş hayatının habercisi olarak tabir edilmektedir. Askeri elbisesi genel olarak makam ve mevkiye göre yorumlanırken; ayrıca hayırlı bir iş yatırımına girişerek hayırlı kazançlar elde edilmesi olarak da tabir edilir. Kişinin sağlam arkadaşlıkları olduğuna, etrafında sevinen birileri olduğuna, ailevi hayatında güçlü bir karakter yapısına sahip olduğuna işaret ederler. Rüyada görülen askeri kıyafet kişinin iş hayatında müthiş çabaları sonrasında elde edeceği gelire yorum edilirken; bu geliri hayırlı işler yolunda kullanması ile bereketinin daha da artacağı yorumlanmaktadır. Kişinin hayatta belirli bir hedefi olduğuna, çalışmasının sonrası ise bu hedefine her geçen gün daha fazla yaklaştığına dikkat edilir.

Rüyada asker kıyafeti giymek, rüyayı gören kişinin elde edeceği büyük başarı olarak ifade edilir. Bu kişinin arkadaşlarından yardım göreceğine ve bu sayede hayat standartını daha iyi yerlere getireceği yorumlanmaktadır. Belirlediği hedefler doğrultusunda sürekli çabalaması gerektiği ve bununla birlikte makamının sürekli yükselip hayırlı işlerle uğraşacağına işaret eder. Ayrıca rüyayı gören kişi evli değil ise bu rüya evlilik ile de birleşik olarak düşünülebilir. Askeri kıyafet giyen kişinin hayatında her zaman izzetli, namuslu, hayırlı bir eş ile birlikte kuracağı yuvaya delalet eder.

Rüyada askeri kıyafet çıkarttığını görmek, öncelikle bu rüyanın hayırlara yorumlanması gerekirken; bu durum rüyayı gören kişinin zor zamanlardan geçtiğini işaret etmektedir. Bu kişinin yaşamında mevcut olan zorluklardan dolayı psikolojik anlamda ciddi derecede etkilenmesidir. Kişi elinde bulunan iyi imkanlara rağmen yanlış kararlar vermesi sonucunda kaybetmesine de işaret etmektedir. Ayrıca etrafında bulunan kişilere mutlaka dikkat etmesi gerektiği, bu kişiler yüzünden büyük zararlara uğrayacağı da düşünülen bir alametdir. Rüyada askeri elbise çıkardığını gören kişinin hem akrabaları hem de aile hayatında onu sevmeyen kişilerin bulunduğuna düşünülmektedir. Asker elbisesi çıkarmak demek kişinin gerek iş gerekse ticari anlamda zarara uğrayacağı yorumlanmaktadır. Rüyayı gören kişinin hayatında verdiği kararlara aşırı dikkat etmesi gerekirken; sahip olduğu imkanları kaybetmesiyle birlikte hayatının daha da olumsuz geçeceğinin habercidir.

Tümü

İLETİŞİM

Talatpaşa Mah. Pazar Yolu Cd. No:2/19
+90 (212) 603 04 24 +90 (542) 748 47 37
[email protected]