ASKERİ ELBİSE

16.05.2017

Rüyada asker elbisesi giymek, rastgele birinin kendisini askeri kıyafetler ortamında görmesi onun bir ileride mühim mevkilere geleceğine işarettir. Böyle bir rüya aynı vakitte rüya sahibinin devlet kademesinde mühim bir kimse ile tanışmasını sağlayacaktır. Sonuç olarak bireyin işlerinin daha da ilerlemesine ve basitleşmesine yol açacaktır. Bu tarafı itibari ile gerektiğince hayırlı bir rüyadır. Bir kimsenin rüyada askeri kıyafet giymek ya da diğerleri doğrulusunda giydirildiğini görmesi yakın vakitte bir mükafat alacağına işarettir. Genellikle de alacağı bu mükafatın çok mühim ve ünlü bir kimse doğrulusunda kendine takdim edilmesi söz hususudur. Bu bakımdan kendisini asker elbisesi içerisinde gören kimselerin çekinmesi gereken bir hal söz hususu değildir. Yalnızca normal yaşamında ortaya istikbal olan değişimlere şaşırmamasını önermekteyiz.

Rüyada asker elbisesi giymek rüya sahibi tarafından dilediği ne muradı varsa yerine getirileceğine işarettir. Bu itibar ile rüyada asker bulunduğunu görmek ve asker üniforması ile dolaşmak gerektiğince anlamlı bir rüyadır. Bireyin bundan sonra bundan ileri yaşamında hep mutlu ve huzurlu yaşayacağına işarettir. Genellikle de işlerinde mühim başarılar elde etmesi söz hususu olacaktır. Bu tarafı gerektiğince anlamlı olan bu tür bir rüya görülmesi karşısında bireyin yaşama hazırlıklı olması gerekir.

Başına istikbal hallere karşı sabırlı olması ve temkinli hareket etmesi işine yarayacaktır. Bununla beraber sıkıntıya düşmüş bulunduğu hal var ise bu tür bir rüyanın görülmesi ile beraber çözüleceğine yorumlanır. Bu nedenden dolayı rüya sahiplerini güzel günler beklemektedir.

Rahat Bir Yaşamın Kendisini Beklemesi

Bir kimsenin rüyada askeri kıyafet giymek gibi bir rüya görmesi halinde içerisinde bulunduğu zor hallerini rahatlıkla atlatacağına yorumlanır. Böyle bir rüya ile beraber bundan sonra bireyin rahatlaması mümkündür. Uzun süredir içine attığı ve çözemediği bir hal ile ilgili çok basit bir şekilde kurtuluş yolu bulması mümkündür. Bu nedenden dolayı daha rahat olması onun işine yarayacaktır. Artık mutlu ve huzurlu günler kendisini beklemektedir. Genellikle de aile yaşamında uzun süreli huzurlu bir yaşam kendisini beklemektedir. Rüya sahibi şayet evli değilse en yakın vakitte evleneceğine işaret etmektedir.

Son olarak bu tür bir rüyanın görülmesi bireyin memuriyet gibi mühim kademelerde yer alacağına delalet eder. Bu nedenden dolayı rüya sahiplerinin gönüllerini ferah tutmaları gerekir. Aynı vakitte da bu tür bir rüya bireyin istediği mühim şeylerinde vakit ortamında gerçekleşeceğine delalet etmektedir. Birey bundan sonra rastgele bir zorluk ya da sıkıntıyla karşılaşmayacaktır.

Tümü

İLETİŞİM

Talatpaşa Mah. Pazar Yolu Cd. No:2/19
+90 (212) 603 04 24 +90 (542) 748 47 37
[email protected]