ASKERİ KIYAFET

23.05.2017

Askeri kıyafet soğuk iklim koşullarına uygun, nefes alma özelliğine sahip olduğu gibi dışarıdan gelen rüzgarı içine almayan, sıcak ve soğuk havayı içine almayan kumaş özelliklerine sahiptir. Ayrıca askeri kıyafetlerin diğer bir önemli bir özelliği içerideki teri dışarı atmasıdır.

Askeri kıyafetler üretiminde özellikle dikkat edilmesi gereken en önemli noktalardan biri de talebe göre istenilen +5 derece ile -40 dereceye kadar dayanıklı olmalarıdır. Her ülkenin iklim koşullarına ve ülkenin askeri kıyafetlerine uygun olarak üretilen askeri kıyafetlerin üretimi yapılabilmektedir. Askeri kıyafetlerde kullanılan malzeme askerin karşılaşabileceği soğuk, sıcak hava, yangın gibi tehlikelere karşı oldukça dayanıklı olduğu yurt dışında test edilmiştir. Ateşe maruz kaldığı durumlarda belli bir süre tutuşması engellenebilmektedir. Askeri kıyafeter ısı, nem bariyeri, su geçirmezliği ve katman katman oluşan kumaşlardan yapılması ayrıca isteğe bağlı olarak yüksek voltaj elektrikten de koruma özelliği ile üretilebilmektedir.

Askeri kıyafetlerde kullanılan malzemelerin hepsi tüm dünyada belli laboratuar testlerinden başarıyla geçmiş tüm sertifikalara sahip bir üretim sağlanmaktadır. Askeri kıyafetler özel olarak istenilen tüm özellikler sağlanabilmektedir. Üretimi yapılan tüm askeri kıyafet takımları sertifikaları ile müşterinin hizmetine sunulmaktadır. Tüm bu özelliklerinin yanında yanmaya karşı da 1 dakika ile 15 dakikaya kadar yanmayı geciktirme özelliği fiyat farkı ile askeri kıyafet üretimi yapılabilmektedir.

Askeri kıyafet üretimi dışında askeri botlar ür, iş elbiseleri, iş ayakkabıları ile birlikte dokuma kumaş konusunda da üretim yapılmaktadır. Talebe bağlı olarak üretimi yapılan tüm ürünler garantili olarak müşterilerimize toptan olarak sunulmaktadır.

Tüm dünyada askeri kıyafetler ülkenin kıyafetine uygun olarak üretilip garantili bir şekilde teslim edilmektedir. Askeri kıyafetler, askeri botlar, askeri çadır, askeri eşofman, askeri t-shirt ve askeri hücum yelekleri istenilen tüm özelliklere sahip bir şekilde toptan üretimi yapılmaktadır.

Askeri kıyafetler ürün garantisi ile teslim edilmektedir. Yurt dışında ve yurt içinde istenilen Askeri kıyafetler özel bir ekip tarafından istenildiği şekilde tasarlanmakta ve kullanılan dokuma kumaşlar da insan sağlığına zarar vermeyen uluslar arası kalite standartlarına uygun olarak üretilmektedir. Tüm askeri kıyafetler Balkan ülkeleri, Türki Cumhuriyetleri, Ortadoğu Ülkeleri ile Afrika kıtasına istenilen sayıda ihraç edilmektedir. Askeri kıyafet üretiminde güvenirliliğin ve sürekliliğin öncüsü olarak tüm müşterilere hizmet verilmektedir.

Tümü

İLETİŞİM

Talatpaşa Mah. Pazar Yolu Cd. No:2/19
+90 (212) 603 04 24 +90 (542) 748 47 37
[email protected]